Webdesign

Om din bedrift har en gammel nettside som dere ønsker å "pusse opp" eller har lyst til å bygge en helt ny webside fra grunnen av, så kan Bedrifts IT AS hjelpe dere med ideer, design og teknisk ekspertise på området.

Design

En god nettside skal ikke bare være fin i tøyet, den skal også være funksjonell. Brukervennlighet og desgin henger tett sammen når det kommer til webdesign, noe vi ser som en selvfølge.

Tilgjengelighet og søkemotorer

Vi mener det er viktig at din bedrift kommer tydelig fram på internett og at det er enkelt å finne fram til portalen for deres bedrift. Vi optimaliserer din bedrifts nettsider for de største søkemotorene.

Publiseringssystem

Bedrifts iT AS ønsker å tilrettelegge en nettportal med et publiseringsssytem, slik at bedrifter som selv ønsker å oppdatere bilder og tekst etc. kan gjøre dette. Selve publiseringsløsningen kan enkelt benyttes uten noen form for ekstra programvare eller lisenser. All redigering gjøres enkelt og greit i ønsket nettleser.

Server & nettadresse

Om bedriften ikke har serverplass eller nettadresse fra før, så opprettes dette. Det er en nødvendighet for at bedriften skal være tilgjengelig på nett. Bedrifts IT AS oppretter domener og serverplass som ernødvendig for at bedriftens tjenester og informasjon skal være tilgjengelig på internett. Serverplass og domenenavn er det bedriften selv som eier.

Teknisk ekspertise

Bedrifts IT AS har valgt å basere utviklingen av nettsider på (x)HTML/HTML5, CSS3, PHP5.3+ og JQUERY. Dette betyr at bedriften får en nettportal som følger industristandardene og som vil være enkel å vedlikeholde.

Driftsavtale

Bedrifts IT AS tilbyr også en serviceavtale som inkluderer sikkerhetsoppdateringer, backup og gunstige priser på ekstra hjelp og tjenester som måtte ønskes.

Når bedriften kjøper en nettportal av Bedrifts IT AS, så eier din bedrift denne selv. Det eksisterer ingen leiekontrakt eller lisensavgift for nettsidene. Det betyr at din bedrift står fritt til å overføre, redigere, fjerne etc etter eget ønske.